Premier league i šire

Dalje se nije moglo

— Autor zeljkoa @ 23:33
Leeds United nije uspeo da ponovi podvig iz prošle runde FA Cup-a kada je izbacio ManU i to na Old Trafford-u (0-1). Tottenham Harry Redknapp-a dobio ih je na Elland Road-u, ali tek u ponovljenoj utakmici (prva u Londonu se završila rezultatom 2-2, Leeds izjednačio u 96. minutu iz penala). Sva tri gola za goste dao je Jermaine Defoe tako naplativši promašen penal i par čistih prilika u prvom meču. Poveli su gosti ali je Leeds brzo izjednačio, gol je postigao Argentinac Becchio i vratio tekmu na početak. U drugom poluvremenu većinu napada tima iz Londona vodio je Bentley (u odsustvu Modrića) i bio stalna pretnja. On je bio asistent za 1-2 u 73. minutu. Posle toga domaćin je napao a Spurs pretili preko kontri i na isteku regularnog toka Defoe je potvrdio pobedu. Leeds United je, ne tako davno, u dva navrata nastupao u Ligi šampiona (2000. i 2001. godine) ali su zahvaljući rasprodaji glavnih igrača i lošim upravljanjem finansijama pali čak u četvrti rang takmičenja. Ove sezone su najozbiljniji kandidat za plasman u Championship i ako menadžer Simon Grayson nastavi sa dobrim rezultatima, ni Premiership nije daleko.

Srce za Vanju!

— Autor zeljkoa @ 10:12

Svi se slažemo sa tim da je zdravlje najbitnije, a šta kada zdravlja nema? Zdrav čovek ima hiljadu želja, bolestan samo jednu.
Vanja Pilipović rodjena je 10 03 1991. godine. Živi u  Sonti, učenica ekonomske škole u Somboru. Teška neizlečiva bolest srca prekinula je na surov način srećno detinjstvo. Pokrenimo se, uradimo nešto konkretno. Zovite poznanike, prijatelje, direktore kompanija, preduzeća ma koliko mala bila. Budite uporni, nemojte ostati na priči. Vremena je malo.

Ako se pridružite akciji sa svojim web sajtom ili blogom, pošaljite link preko twittera za tagom #srcezavanju i/ili dodajte i ovde u komentarima link do vaše Web lokacije.

Nemam pojma koliko ima blogova, sajtova itd. u Srbiji, to nije ni bitno. Važno je da nas ima puno i da smo pre svega ljudi i iskreno se nadam spremni da pomognemo kad treba.

Više informacija o aktivnostima blogova možete pratiti i na adresi http://www.draganvaragic.com/weblog/

Broj dinarskog računa u NLB banci je 310-0210100336655-83

U istoj banci otvoren je i devizni račun 02-315-0031209.4

SWIFT:CONARS22- Acc No.USD 3582023703001

NLB BANKA A.D.BEOGRAD
Bulevar Mihajla Pupina 165v
11070 – Novi Beograd-Serbia,

Ime primaoca: Vanja Pilipovic
Adresa : Kumanovska 21
25264 Sonta SRBIJA


Powered by blog.co.yu