Premier league i šire

Pročitajte svi, pogotovo roditelji male dece!

— Autor zeljkoa @ 10:58
Leonardo da Vinči (1452-1519), italijanski slikar i svestrani genije:

"Čovek je zaista kralj svih životinja, jer njegova okrutnost prevazilazi životinjsku okrutnost. Mi živimo od smrti drugih. Mi smo hodajući grobovi."
"Doći će vreme kada će svi ljudi poput mene ubice životinja posmatrati jednako kao što sad gledaju na ubice drugih ljudi" Znamo da su slabiji od nas, zato bi trebalo da ih štitimo, ne da ih ubijamo.

 Ne smeš da ubiješ ni jedan život radi svoje radosti i zabave.

Prekopirano sa sajta http://www.dzzdjurdjevo.com/


... blowing bubbles in the air!

— Autor zeljkoa @ 09:33
Najzad toliko očekivana pobeda! I to posle sušnog perioda koji je trajao šest mečeva (tri nerešena i tri poraza). Upton Park ovog puta nije bio gostoljubiv za sjajni Birmingham City ("ispraćeni" sa 2-0), klub koji je ove sezone srušio svoj sto godina star rekord  (15 utakmica bez poraza u svim takmičenjima). Strelci su bili Diamanti iz slobodnog udarca u 45. minutu i Carlton Cole u 67. kada je glavom sproveo loptu u mrežu (asistirao je Faubert).Interesantno je da su samo dan ranije vlasnici West Ham-a D. Sullivan i D. Gold (igrom slučaja bivši vlasnici Birmingham City-a) javno izrazili bojazan da bi klub mogao bankrotirati ako ispadne iz Premier League (u ovom trenutku dugovanja kluba su preko 100 miliona funti) i najavili smanjenje plata za 25%. Menadžer Zola je bio prilično ogorčen pre svega zbog lošeg tajminga ove izjave ali, srećom, uspeo je da motiviše igrače da pruže svoj maksimum i ostvare preko potrebnu pobedu. Ovaj trijumf, naravno, veoma je značajan i sa psihološkog aspekta.Hammers sledeći meč igraju 20. februara što bi trebalo da menadžeru i timu pruži dovoljno vremena da dodatno ojačaju i spremni dočekaju Hull City. Neće biti lako ali ... Go Hammers!

Powered by blog.co.yu